Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Körös Motoros Szakosztály, mely azért jött létre, hogy a Békés megyei motorosokat a nyolcvanas évek közepén-végén összefogja.
A kevésbé békés motorosoknak egy darabig ez megfelelt, majd 1989 tavaszán páran úgy gondolták, hogy kiválnak, inkább a saját útjukat járják és megalapították Gyomaendrődön a Ghost's MC-t. A Colorban a város címere is szerepel. 

A kezdetek
A srácok a nyolcvanas évek végén szocialista gyártmányú motorokkal járták be keresztül - kasul kis hazánkat, majd a kilencvenes évek elején megjelentek a csapatban az első japán vasak. 
Manapság nem nagy durranás, de három évtizeddel ezelőtt a rendőr hátratolta a tányérsapkát a merevvázas Z1000, vagy egy VS1400 láttán... 
Akkoriban még nem volt divat Kelet Európában és a Balkánon motorozni, ennek ellenére a szellemek bejárták Erdélyt, Törökországot, Görögországot, Bulgáriát.  
A brigád rendszeres látogatója volt a ma már legendásnak mondható Bombikers és Alligator buliknak. 
Az első klubház a békéscsabai KO volt. 
Az első meghívásos motorostalálkozót 1993.-ban rendezték. 
1994.-ben szervezték az első nyilvános bulit a Hármas- Körös parton.  
Később évekig Póstelek, végül pedig a gyomaendrődi termál fürdő adott otthont a Ghost’s MC rendezvényeinek. Ezeken olyan- ma már élvonalbeli- csapatok léptek fel többek között, mint az Ektomorf, a Kárpátia, az AB/CD, Hooligans, Titkolt Ellenállás.....stb. A Klub találkozóira a színvonalas programok mellett mindig jellemző volt egyfajta katonás rend....így az éjszakai motorbőgetés, részegen motorozás mindig elmaradt.

A 2000-es évek
Ebben az időben itthon először a Ghost's MC tudhatott magának chaptert. A nyári találkozók mellett a szezonnyitó alkatrészbörze is bekerült a klub eseménynaptárába. 
A hírhedt második klubház is ebben az időben indult működésnek, melynek falai vad dolgokról tudnának mesélni. A Szarvasi úton álló régi iskola épülete sokat látott és hallott.  
Hála a külföldi túráknak, a csapat ismert és elismert klub lett a szomszédos országokban. Máig tartó barátságok köttetek Ausztriában, Olaszországban. 

Jelen
A Ghost's MC Hungary büszke arra, hogy az elmúlt több mint 30 év alatt a colorját nem változtatta. Lehetőség többször is lett volna, mégsem csatlakozott semmilyen hazai vagy nemzetközi szerveződéshez. 
Az anyaklubon kívül jelenleg két chapter működik, melyek saját rendezvényekkel, és klubházzal rendelkeznek. 
Továbbra is a saját utunkat járjuk! 
GFFG


Kontakt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.